zwembad van de camping
   

Camping
Le Font du Merle
Le Fraissinet
30110 Branoux-les-Taillades
+31 6 22 05 96 12

Merel / Merle

Une partie du camping

Oleander op de camping

Henry et Betty Mulder

Ce camping est tout simplement non-fumeur. Ceci est un camping sans fumée.

Notre camping est non fumeur. Camping entièrement non fumeur, ni cigarette, ni vaporette. Les barbecues au charbon de bois ne sont pas non plus utilisés.

Welkom op de site van Caravanstalling Mulder.

Onze stalling is verkocht.

We hebben besloten om onze stalling te verkopen en in Frankrijk met een nieuwe missie aan de slag te gaan. We kopen daar binnenkort een camping, camping le Font du Merle. De eerste officiële handtekeningen zijn gezet. Het is een mooie camping, in de Zuid-Franse Cevennen, met een zwembad, langs een riviertje. Het is goed om te weten dat vanaf 2020 de hele camping rookvrij zal zijn. Er wordt niet gerookt op de camping, niet binnen en niet buiten, dus ook niet op het terras. Kortom, een prima plek in een prachtige, natuurlijke omgeving. Kijk gerust verder op deze site.

Wilt u de nieuwsbrief lezen die we aan geïnteresseerde klanten hebben gestuurd, klik dan hier.

Tot slot willen we u hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en het gebruik maken van onze stalling. We hopen u op onze camping in Frankrijk terug te zien.

Als er meer nieuws is over onze camping zullen we dat ook op deze website zetten.

Hartelijke groeten,
Henry en Betty Mulder.

zwembad met terras

kaartje Cevennen

Kortom: een rookvrije camping op een prachtige plaats in de natuur, leuke speelplaats voor kinderen, maar wel in de buurt van een dorpje, stadjes en culturele uitstapjes in de omgeving, een gezonde plek om even helemaal weg te zijn, te genieten van uw vakantie! Welkom vanaf 15 april 2020!